Cody

Solution 1853029

Submitted on 19 Jun 2019
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
board = [1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 0 0 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1]; moves = lights_out_3(board); % [1 5 11 15 21 25] b1 = diag(ones(1,5),0) + diag(ones(1,4),1) + diag(ones(1,4),-1); b2 = eye(5); b3 = zeros(5); b_map = [b1,b2,b3,b3,b3;b2,b1,b2,b3,b3;b3,b2,b1,b2,b3;b3,b3,b2,b1,b2;b3,b3,b3,b2,b1]; for i = 1:numel(moves) board = mod(board + reshape(b_map(moves(i),:),[5,5]),2); %remove semicolon to display progress end assert(sum(abs(board(:)))==0) assert(numel(moves)==6)

Matrix = 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 ans = 10 12 24 26 38 40 moves = 2 4 12 14 22 24

2   Pass
board = [0 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 1 0 0 0 0 1 0 0]; moves = lights_out_3(board); % [4 9 10 16 17 22] b1 = diag(ones(1,5),0) + diag(ones(1,4),1) + diag(ones(1,4),-1); b2 = eye(5); b3 = zeros(5); b_map = [b1,b2,b3,b3,b3;b2,b1,b2,b3,b3;b3,b2,b1,b2,b3;b3,b3,b2,b1,b2;b3,b3,b3,b2,b1]; for i = 1:numel(moves) board = mod(board + reshape(b_map(moves(i),:),[5,5]),2); %remove semicolon to display progress end assert(sum(abs(board(:)))==0) assert(numel(moves)==6)

Matrix = 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 1 1 0 1 1 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 moves = 30 ans = 12 19 20 30 31 38 moves = 4 9 10 16 17 22

3   Pass
board = [0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 0 1 1 1 0 0 0 1 0 1 0 1 0]; moves = lights_out_3(board); % [7 8 9 17 18 19] b1 = diag(ones(1,5),0) + diag(ones(1,4),1) + diag(ones(1,4),-1); b2 = eye(5); b3 = zeros(5); b_map = [b1,b2,b3,b3,b3;b2,b1,b2,b3,b3;b3,b2,b1,b2,b3;b3,b3,b2,b1,b2;b3,b3,b3,b2,b1]; for i = 1:numel(moves) board = mod(board + reshape(b_map(moves(i),:),[5,5]),2); %remove semicolon to display progress end assert(sum(abs(board(:)))==0) assert(numel(moves)==6)

Matrix = 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 1 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ans = 17 18 19 31 32 33 moves = 7 8 9 17 18 19

4   Pass
board = [0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 0 0 0 0 1 1 0 1 0 0 1 0 0 0 0]; moves = lights_out_3(board); % [4 8 11 13 17 22] b1 = diag(ones(1,5),0) + diag(ones(1,4),1) + diag(ones(1,4),-1); b2 = eye(5); b3 = zeros(5); b_map = [b1,b2,b3,b3,b3;b2,b1,b2,b3,b3;b3,b2,b1,b2,b3;b3,b3,b2,b1,b2;b3,b3,b3,b2,b1]; for i = 1:numel(moves) board = mod(board + reshape(b_map(moves(i),:),[5,5]),2); %remove semicolon to display progress end assert(sum(abs(board(:)))==0) assert(numel(moves)==6)

Matrix = 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 1 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 moves = 16 30 ans = 10 11 16 20 24 25 26 27 30 31 32 34 39 40 moves = 4 8 11 13 17 22

5   Pass
board = [0 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 1 0 1 0]; moves = lights_out_3(board); % [7 8 12 14 15 21] b1 = diag(ones(1,5),0) + diag(ones(1,4),1) + diag(ones(1,4),-1); b2 = eye(5); b3 = zeros(5); b_map = [b1,b2,b3,b3,b3;b2,b1,b2,b3,b3;b3,b2,b1,b2,b3;b3,b3,b2,b1,b2;b3,b3,b3,b2,b1]; for i = 1:numel(moves) board = mod(board + reshape(b_map(moves(i),:),[5,5]),2); %remove semicolon to display progress end assert(sum(abs(board(:)))==0) assert(numel(moves)==6)

Matrix = 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 moves = 37 ans = 17 18 24 26 27 37 moves = 7 8 12 14 15 21

6   Pass
board = [0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 0 0 1 0 0 0 0 1 0 0 0]; moves = lights_out_3(board); % on your own b1 = diag(ones(1,5),0) + diag(ones(1,4),1) + diag(ones(1,4),-1); b2 = eye(5); b3 = zeros(5); b_map = [b1,b2,b3,b3,b3;b2,b1,b2,b3,b3;b3,b2,b1,b2,b3;b3,b3,b2,b1,b2;b3,b3,b3,b2,b1]; for i = 1:numel(moves) board = mod(board + reshape(b_map(moves(i),:),[5,5]),2); %remove semicolon to display progress end assert(sum(abs(board(:)))==0) assert(numel(moves)==6)

Matrix = 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 moves = 30 ans = 12 18 19 20 24 25 26 27 30 32 34 38 39 40 moves = 2 3 6 9 11 13

7   Pass
board = [0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 0 1 1 0 1 0]; moves = lights_out_3(board); b1 = diag(ones(1,5),0) + diag(ones(1,4),1) + diag(ones(1,4),-1); b2 = eye(5); b3 = zeros(5); b_map = [b1,b2,b3,b3,b3;b2,b1,b2,b3,b3;b3,b2,b1,b2,b3;b3,b3,b2,b1,b2;b3,b3,b3,b2,b1]; for i = 1:numel(moves) board = mod(board + reshape(b_map(moves(i),:),[5,5]),2); %remove semicolon to display progress end assert(sum(abs(board(:)))==0) assert(numel(moves)==6)

Matrix = 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ans = 11 12 17 19 33 39 moves = 3 4 7 9 19 23

8   Pass
board = [0 0 0 0 0 1 0 0 1 1 1 0 0 0 0 1 0 0 0 1 1 0 1 0 0]; moves = lights_out_3(board); b1 = diag(ones(1,5),0) + diag(ones(1,4),1) + diag(ones(1,4),-1); b2 = eye(5); b3 = zeros(5); b_map = [b1,b2,b3,b3,b3;b2,b1,b2,b3,b3;b3,b2,b1,b2,b3;b3,b3,b2,b1,b2;b3,b3,b3,b2,b1]; for i = 1:numel(moves) board = mod(board + reshape(b_map(moves(i),:),[5,5]),2); %remove semicolon to display progress end assert(sum(abs(board(:)))==0) assert(numel(moves)==6)

Matrix = 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ans = 11 13 19 26 32 39 moves = 3 5 9 14 18 23

9   Fail
board = [0 0 0 1 1 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 0 1 1 0 0 0 1 0 0]; moves = lights_out_3(board); b1 = diag(ones(1,5),0) + diag(ones(1,4),1) + diag(ones(1,4),-1); b2 = eye(5); b3 = zeros(5); b_map = [b1,b2,b3,b3,b3;b2,b1,b2,b3,b3;b3,b2,b1,b2,b3;b3,b3,b2,b1,b2;b3,b3,b3,b2,b1]; for i = 1:numel(moves) board = mod(board + reshape(b_map(moves(i),:),[5,5]),2); %remove semicolon to display progress end assert(sum(abs(board(:)))==0) assert(numel(moves)==6)

Matrix = 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 moves = 37 ans = 13 20 26 32 34 37 39 41 moves = 5 10 14 18 20 21 23 25

Assertion failed.

10   Pass
board = [0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 1 0 0 0 0 1 0 1 0 0]; moves = lights_out_3(board); b1 = diag(ones(1,5),0) + diag(ones(1,4),1) + diag(ones(1,4),-1); b2 = eye(5); b3 = zeros(5); b_map = [b1,b2,b3,b3,b3;b2,b1,b2,b3,b3;b3,b2,b1,b2,b3;b3,b3,b2,b1,b2;b3,b3,b3,b2,b1]; for i = 1:numel(moves) board = mod(board + reshape(b_map(moves(i),:),[5,5]),2); %remove semicolon to display progress end assert(sum(abs(board(:)))==0) assert(numel(moves)==6)

Matrix = 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 moves = 16 ans = 10 11 12 13 16 20 moves = 2 3 4 5 6 10

11   Pass
board = [0 1 1 1 0 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 0 1 1 0 0]; moves = lights_out_3(board); b1 = diag(ones(1,5),0) + diag(ones(1,4),1) + diag(ones(1,4),-1); b2 = eye(5); b3 = zeros(5); b_map = [b1,b2,b3,b3,b3;b2,b1,b2,b3,b3;b3,b2,b1,b2,b3;b3,b3,b2,b1,b2;b3,b3,b3,b2,b1]; for i = 1:numel(moves) board = mod(board + reshape(b_map(moves(i),:),[5,5]),2); %remove semicolon to display progress end assert(sum(abs(board(:)))==0) assert(numel(moves)==6)

Matrix = 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 moves = 16 30 ans = 10 11 12 16 19 20 24 27 30 34 38 40 moves = 8 9 11 14 18 23

12   Fail
board = [0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0]; moves = lights_out_3(board); b1 = diag(ones(1,5),0) + diag(ones(1,4),1) + diag(ones(1,4),-1); b2 = eye(5); b3 = zeros(5); b_map = [b1,b2,b3,b3,b3;b2,b1,b2,b3,b3;b3,b2,b1,b2,b3;b3,b3,b2,b1,b2;b3,b3,b3,b2,b1]; for i = 1:numel(moves) board = mod(board + reshape(b_map(moves(i),:),[5,5]),2); %remove semicolon to display progress end assert(sum(abs(board(:)))==0) assert(numel(moves)==6)

Matrix = 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 moves = 30 37 ans = 11 13 18 20 24 30 34 37 39 40 moves = 3 5 8 10 12 16 20 21 23 24

Assertion failed.