Cody

Solution 2098262

Submitted on 19 Jan 2020
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Fail
n = 13722; assert(isequal(isBalanced(n),true))

z1 = 1 3 z2 = 7 2 ans = logical 0

Assertion failed.

2   Pass
n = 23567414; assert(isequal(isBalanced(n),true))

z1 = 2 3 5 6 z2 = 7 4 1 4 ans = logical 1

3   Pass
n = 20567410; assert(isequal(isBalanced(n),false))

z1 = 2 0 5 6 z2 = 7 4 1 0 ans = logical 0

4   Pass
n = 1; assert(isequal(isBalanced(n),true))

z1 = [] z2 = [] ans = logical 1

5   Pass
n = 11111111; assert(isequal(isBalanced(n),true))

z1 = 1 1 1 1 z2 = 1 1 1 1 ans = logical 1

6   Pass
n = 12345678; assert(isequal(isBalanced(n),false))

z1 = 1 2 3 4 z2 = 5 6 7 8 ans = logical 0

7   Pass
n = 12333; assert(isequal(isBalanced(n),false))

z1 = 1 2 z2 = 3 3 ans = logical 0

8   Pass
n = 9898; assert(isequal(isBalanced(n),true))

z1 = 9 8 z2 = 9 8 ans = logical 1

9   Pass
n = 469200; assert(isequal(isBalanced(n),false))

z1 = 4 6 9 z2 = 2 0 0 ans = logical 0

10   Pass
n = 57666; assert(isequal(isBalanced(n),true))

z1 = 5 7 z2 = 6 6 ans = logical 1